Traiteur Le Plat staat klaar

met 3 verschillende formules

Onze formules

Wij bieden drie verschillende formules aan

HOME COOKING

Een dinertje met familie of vrienden, geen zin of tijd om te koken, of ten volle meegenieten en achteraf geen rompslomp met een berg afwas maar toch gezellig huiselijk dineren?

Wij komen graag bij u langs. Wij beschikken niet over standaardformules, maar maken graag een vrijblijvende afspraak. Zo kunnen we een menu samenstellen dat aansluit naar uw wensen.

TRAITEUR

Geniet als gastvrouw mee aan tafel  dankzij onze afhaal traiteur.

Bij het afhalen van uw gerechten krijgt u steeds een instructiefiche mee zodat u ook optimaal kan genieten van het gezelschap. Op die manier wordt gasten ontvangen, eenvoudig en lekker.

CONCEPT COOKING

De geboorte van een baby, het communiefeest of lentefeest, het huwelijk waar je altijd al van droomde, je verjaardag in de verf zetten of helemaal iets anders.

Traiteur Le Plat zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Samen met u gaan kijken naar de verschillende mogelijkheden.

Interesse in één van onze formules? We bekijken samen naar de verschillende mogelijkheden!  Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Let's Start This Party

Interesse in één van onze formules? We bekijken samen naar de verschillende mogelijkheden! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op